Digitointikeskus
Kaikki digitointipalvelut

Digitointikeskus

Digitointikeskus on Analogia Finland Oy:n palvelu, joka tarjoaa laadukkaan ratkaisun kaikkiin digitointitarpeisiin. Digitoimme lähes kaikentyyppiset originaalit, kuten rakennuspiirustukset, asiakirjat, mikrofilmit ja muut dokumentit. Noudatamme Arkistolaitoksen digitoinnille määrittämiä kansallisia laatukriteereitä.

Korkea laatu on palvelumme ydin

Laatutakuu

Kokenut henkilökuntamme, laadunvalvonta ja edistyneet järjestelmät takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Avaimet käteen toimitukset

Tarjoamme tarvittaessa avaimet käteen toimituksen, jossa noudamme dokumentit, digitoimme ne, keräämme metatiedot ja avaamme Sinulle pilvipalvelun.

Suuretkin massat

Pystymme digitoimaan suuriakin massoja sovitulla aikataululla.

Digitointipalvelumme

Rakennuspiirustukset

Paperille arkistoitu tieto rakennuksesta ei enää ole paras ratkaisu. Digitoidut rakennuspiirustukset ovat helposti löydettävissä ja hyödynnettävissä jatkosuunnitelmissa. Heikkokuntoisistakin dokumenteista saadaan talteen kaikki tieto alkuperäisiä piirustuksia vaurioittamatta.

Asiakirjat

Asiakirjojen digitointi on järkevää: se säästää tilaa, ja tiedostojen löytäminen on helpompaa. Digitointi mahdollistaa myös haut asiakirjojen sisältöön. Lisäksi arvokkaat alkuperäiset säästyvät käytöltä. Digitoimme tiedostot haluamaasi formaattiin.

Mikrofilmit

Mikrofilmi on edullinen ja varma tapa säilyttää tietoa satoja vuosia turvallisesti ja muuttumattomana. Digitoituna tieto on helpommin löydettävissä, käytettävissä eri ohjelmistoissa ja jaettavissa. Skannaamme mikrofilmit oikeaan mittakaavaan.

Muut dokumentit

Lähes kaiken voi digitoida. Henkilökuntamme hallitsee hauraiden ja usein ainutlaatuisten dokumenttien käsittelyn, ja ymmärtää niiden arvon. Digitointi ei vaurioita dokumentteja. Olemme erikoistuneet myös sidottujen asiakirjojen digitointiin.